Nejnovější recenze ze sekce Ostatní potřeby pro cestování se psem
Super
spokojenost
- Splnilo očekávání
- Dobře se skládá a rozkládá
- Kvalitní zpracování
- Vypadá moc hezky
Naše čivava se v batohu ráda nosí, do kapes se pohodlně vejde jídlo, pití a psí pláštěnka.
- Jednoduché nasazení na pejska, dobře snášenlivý popruh.
Doporučuji.
koupila jsem už druhou, veliká spokojenost, pro 3 kg jorkšíra perfektní, sítka vynikající nápad, v obchodech si pejska nikdo nevšimne, taška je teploučká
- Kvalitní zpracování i vzhled
- Dodatečný popruh přes prsa
- Po odejmutí vnitřní výplně se dá poskládat
- Chce to psa tak od 3-4kg, jinak štěně nebo měnší plemena musí stát na zadních, aby viděli ven...což možná není nevýhoda, jen upozornění:-)
Moc hezky zpracovaný batoh, ideální pro pejsky od 3 kg.
Popruhy se dají stáhnout přes prsa a po vyjmutí podsady se dá i složit.
Pevne drzi, instaluje se jednoduse na operky hlavy. Diky teto mrizi muzu mit na zadnich sedadlech bezpecne ulozena zavazadla bez sloziteho zabezpecovani a uvazovani. Byla to nejlepsi investice, co jsem mohla udelat.
- velká pevná taška, jsme moc spokojeni, máme Chihuahuavu
Maximální spokojenost moje i pejskova
- dostupná cena
- Už při sestavování mi jeden kolíček v pantu u horní záklopky prasknul. Naštěstí se přepravka dá používat i bez těchto dvířek. Bylo by dobré, kdyby to výrobce prodával již sestavené. Nejspíš nebudu jediná, komu se toto přihodilo.
Až na ten ulomený kolíček jsem s nákupem spokojená. Box je pevný a vzdušný, za dobrou cenu a zdá se, že bude sloužit dlouho.
Dobré zařízení pro cestování i na krátkodobé umístění neposlušného štěně doma. Koupila jsme raději větší, aby se pes necítil stísněně a mohl se při delší cestě protáhnout.
Zatím žádná nevýhoda nezjištěna, snad nějakou dobu vydrží.
Velmi lehka, zcela rozlozitelna taska prakticke velikosti.
Jen polstarek do ni budete muset poridit vlastni.
- splňuje to co jsem chtěla
- Lehké,mobilní
Skvěle padne a drží.
Hledala jsem batoh pro kočku, který mohu nosit tak, abych na ní viděla . Zatím jen vyzkoušeno doma - ne cestu se teprve chystáme.
- pevnosť
- možnosť upevnenia bezp. pásom
- value for money
- svetlé farby (hnedá nebola skladom)
- popruhy na plecia sú z popruhu na rameno - asi len ako núdzové riešenie
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »