Nejnovější recenze ze sekce Ostatní potřeby pro cestování se psem
Cestovní taška je super. Jednu už od Vás mám je hnědá s černou koženkou a s koženkovýma ušima a je stará cca 8 let, ale už si zaslouźí generálku, tak jsem pořídila ještě jednu slabší pro mou novou fenečku trpasličîho jezevčíka. Děkuji za granulky a pŕeji Vám celèmu týmu hodně úspěchů Šulcová Plzeň
Taška zatím vyzkoušena jednou, vypadá pěkně, pevně, velkost L pro mojí 7 kg kočku je akorát.
- praktické
- je dobrý
Vše ok
Výhodu spatřuji v tom, že s kočičkami můžu ven aniž by nás ohrožovali pejsi, kteři nejsou na voditku a těch tu bohužell běhá hodně, dále, že můžu s kočárekem i na veterinu
- Perfektně sedne, je bezva i na vycházky, nedrží na něm chlupy
- Samotný košík vypadá dobře, snad bude sloužit.
- Drátěný košík a nepromokavá pláštěnka nic moc.
Drátěný košík má vlést na nosič 16cm, můj nosič má 13 cm nešel tam, musel jsem ho rozřezat a převařit. Pláštěnka má zipy, které se místy rozlézají, nemají ukončení, když jezdec vyjede, tak ho není možné dostat zpátky.
Dobrý výrobek zadobrou cenu.
Jako nouzová přepravka dobré, pro výlety bohužel ne (kočka je tam dost natěsno).
- Snadné složení ohrádky ,výrobek odpovídá popisu, takže spokojenost
- Líbí se mi funkce batohu.
- Na naší 6kg kočku velikostně trochu těsný.
Jsem spokojená
Skvělá pomůcka, když pejsek nemůže být delší dobu na zemi v zimním období. Je velice dobře navržen k nošení na hrudi. Byli jsme velice spokojeni s produktem
- Batoh je pro mého boloňskýho psíka pěkně velký takže má dost místa, takže se těším až ho budeme využívat k výletům
lehký
Produkt splnuje to co jsem od něj očekávala, dá se určitě použít i budoucím novém automobilu.
- je fajn, dobře se instaluje, pro psy je moc dobrý
- jeden zip pro možnost nastavení otvoru pro pás pro psa je pro mne málo, vozím 2 psy
Výborná taska pro pejska, můj Jezevcik je hrozné vybiravy, tahle taska se ji zalibila hned na první pohled, vnitrek je jak heboucky plysak , jsme velice spokojeni s nákupem ❤️ moc dekujeme :) a navíc mají příjemnou paní na telefonu , ochotna hodna , a má příjemný hlas :) takže neváhejte
- Kočárek je kvalitní, doporučuji.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »