Nejnovější recenze ze sekce Ostatní potřeby pro cestování se psem
skladný, lehký, ale nejspíš mnoho nevydrží, pokud se něco ulomí, pravděpodobně už to nebude možné opravit. Používáme na krátké procházky na rovném povrchu.
Boží taška na kočku!!!!!!Doporučuji každé kočičce!!!!!
Kvalitně ušité, důvodem pro výběr je nepromokavá látka a hlavně nastavitelné popruhy
do auta lze zacvaknout a pás je pěkný silný
- Lehké a snadné složení
- perfektně sedí na těle, dobře rozložená váha
- kvalitní vypracování
Vzala jsem velikost 3 pro 5 kg čivavu. Je to akorát. Batoh se velmi pohodlně nosí. Jsem z něho nadšená. Moc mi pomáhá zvládnout péči o tři staré, nemocné psy. Celková spokojenost.
- kvalita použitých materiálů a řemeslné zpracování
FUSION cestovní postroj L - XL 72 - 89 cm 30 mm
Přidáno: 21. ledna 2024
(naposledy upraveno 21. ledna 2024)
Zakoupeno v MegaKnihy.cz
- Provedení výrobku
- Plastová kolečka na uchycení vodítka by mohly být z kovu
- krásná a lehoučká taška
- omyvatelná
Pevná taška s mnoha výstupy. Výhodou je horní otvírání, kdy pejsek je v tašce a může koukat ven.
- Dle popisu
Mám pro kocourky MCO.Přepravní boxy jsou prostorné, pevné a kvalitně ušité.Nejenom na přepravu,ale slouží kocourkům doma k odpočinku.Prní jsem pořizovala před dvěma lety.Druhý v loňském roce a třetí letos.Pořád stejná kvalita a spokojenost pro kocourky i pro mě.Vřele doporučuji.
- Taška má výborně řešené horní otvírání . Je ostatečně velká pro velkou ležící kočku na kratší přepravu. Je i popruh přes rameno a vnitřní úchyt pro obojek.
- Velmi kvalitni material, pevny a vzhledove dokonaly. Znacka Trixie nezklame.
- Taska splnuje parametry do letadla ale presto mi tam kocourek odmitl vlezt, taska je tak pro kote nebo morce:)
Taška pro malé pejsky, prostorná a bezpečná proti úniku pejska z tašky ven
Taška pro malé pejsky, kvalitní a hezká
+ pěkně provedená taška, pro pejska pohodlná
- můj pejsek má 6,5 kg a je ho v tašce plno, pro většího bych ji nedoporučila, i když je prý vyrobena pro psy do 15 kg
Super pevná taška
Balíček do teď nemám poněvadž zásilkovna není schopna mi ho doručit ,z box je asi plný nebo rozbitý už Dva dny , třetí den mi bylo sděleno ať si vyberu jiné výdejní místo 5 km vzdálené od bydlištěm(že balík doručí následující den)nebo mi ho vyberou oni.Po vybraní nového místa balíček pořád nedoručen.Váš dotazník jak jsem spokojená přišel dříve ještě než ho dostala zásilkovna!
- Perfektní a nápadité řešení
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »